Skip to main content
Please wait...

UPITNIK O NAUČNOISTRAŽIVAČKOJ DJELATNOSTI I INFRASTRUKTURI U KANTONU SARAJEVO

Datum

Ministarstvo za nauku, visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo provodi sveobuhvatnu analizu istraživačke infrastrukture, istraživačkih resursa i naučnoistraživačkih/ umjetničkoistraživačkih dostignuća  nosioca naučnoistraživačke djelatnosti  u Kantonu Sarajevu definisanih članom 15. Zakona o naučnoistraživačkoj djelatnosti („Službene novine Kantona Sarajevo“, broj: 26/16).

Analiza ima za cilj sagledavanje naučnoistraživačkih/umjetničkoistraživačkih potencijala u Kantonu Sarajevo, a što će u narednom periodu biti temelj za kreiranje ključnih strateških dokumenata za razvoj i promociju nauke u Kantonu Sarajevo.   

Ministarstvo za nauku, visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo kreiralo je online  upitnik za prikupljanje podataka i isti je potrebno popuniti najkasnije do 12.12.2022. godine- https://www.surveymonkey.com/r/IRpotencijali.

Za sve dodatne informacije slobodni ste kontaktirati Ministarstvo za nauku, visoko obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo, Sektor za nauku, na broj telefona: 033/562-069.

Unaprijed Vam se zahvaljujemo na  saradnji!

 

Trajno
Standardno